خرید اقساطی ژنراتور گازی بدون پیش پرداخت و ضامن 1403

خرید اقساطی ژنراتور گازی بدون پیش پرداخت و ضامن 1403
تاریخ انتشار: - مطالعه: 14 دقیقه
فهرست محتوا

قطعی برق مشکلات زیادی به‌همراه دارد و باعث اختلال در کار‌ها می‌شود؛ بنابراین باید به‌دنبال راهکاری کاربردی برای تأمین برق موردنیاز در زمان قطعی باشیم. یکی از بهترین راهکار‌ها استفاده از ژنراتور‌های گازی است که در انواع مختلفی در صنایع گوناگون استفاده می‌شوند؛ ژنراتور‌های گازی در انواع کم توان، توان بالا، شاسی ساده و شاسی با کانوپی کم صدا تولید شده‌اند. این دستگاه‌ها قیمت نسبتاً زیادی دارند، برای همین شاید امکان خرید آنها را به‌صورت نقدی نداشته باشید؛ به همین جهت سیستم لندو به کمک شما برای خرید اقساطی می‌آید.

شما می‌توانید از طریق پلتفرم لندو اقدام به خرید اقساطی ژنراتور گازی بدون پیش پرداخت و ضامن در سال 1403 کنید. ما در این مقاله می‌خواهیم درباره ژنراتور‌های گازی، کاربرد‌های آنها و نحوه خرید این محصولات به‌صورت اقساطی از سیستم لندو صحبت کنیم.

ژنراتور گازی چیست؟

ژنراتور‌های گازی دستگاه‌های مخصوصی هستند که با استفاده از انواع گاز‌ها مثل گاز طبیعی، پروپان یا بوتان برق تولید می‌کنند. این دستگاه‌ها بهره‌وری بالایی دارند و به‌دلیل هزینه پایین سوخت و انتشار کم گاز‌های گلخانه‌ای محبوبیت زیادی بین صنعتگران پیدا کرده‌اند. عملکرد این ژنراتور‌ها نسبت به ژنراتور‌های بنزینی یا نفتی به ویژه در مکان‌هایی که به گاز شهری دسترسی دارید، بهتر است؛ همین ویژگی نیز باعث محبوبیت بالای آنها می‌شود.

شما از ژنراتور‌های گازی می‌توانید بنا به اهداف مختلفی مثل تأمین برق اضطراری در خانه‌ها و محیط‌های کاری یا صنعتی استفاده کنید. این محصولات حتی می‌توانند به‌صورت پایدار برق تولید کنند و نیاز شما را به هر نوع منبع دیگر از بین ببرند. در واقع زمانی که این دستگاه‌ها به شبکه‌های توزیع گاز متصل باشند، امکان تولید برق به‌صورت پایدار را دارند.

مهمترین کاربرد‌های ژنراتور‌های گازی چیست؟

شما باید به‌منظور خرید اقساطی ژنراتور گازی با کاربرد‌های این دستگاه هم آشنا باشید. از جمله مهمترین کاربرد‌های ژنراتور‌های گازی عبارتند از:

  • مسکونی: از این ژنراتور‌ها در محیط‌های مسکونی به‌منظور تأمین برق مورد نیاز در زمان قطعی شبکه برق سراسری استفاده می‌شود. شما با استفاده از ژنراتورها می‌توانید برق وسایل ضروری را در هنگام قطعی تأمین کنید.
  • ساخت‌و‌ساز: این ژنراتور‌ها به‌صورت قابل‌حمل و همه‌کاره تولید می‌شوند؛ برای همین امکان استفاده از آنها را در پروژه‌های ساخت‌و‌ساز برای ابزار و تجهیزات، روشنایی محیط یا نیاز‌های برق موقت دارید.
  • رویداد‌های فضای باز: از این ژنراتور‌ها می‌توانید به‌منظور برگزاری رویداد‌های مختلف در فضا‌های باز مثل کنسرت‌ها، سخنرانی‌ها یا جشنواره‌ها استفاده کنید. این دستگاه‌ها به‌خوبی می‌توانند برق موردنیاز برای سیستم‌های روشنایی، صوتی و تصویری و دیگر تجهیزات را تأمین کنند.
  • فعالیت‌های تفریحی: بسیاری از افراد از ژنراتور‌های گازی به‌منظور تأمین برق موردنیاز در فعالیت‌های تفریحی مثل کمپینگ‌های شبانه استفاده می‌کنند. با استفاده از این ژنراتور‌ها می‌توان برق دستگاه‌ها و وسایل مختلف را تأمین کرد.
  • ارتباط از راه دور: از این دستگاه‌ها می‌توان برای تأمین برق بدون وقفه دکل‌ها و تجهیزات ارتباطی تأثیرگذار در شبکه‌های ارتباطی استفاده کرد.

معرفی انواع ژنراتور گازی

فرآیند کار ژنراتور‌ها با استفاده سوخت است. این دستگاه‌ها با سوخت‌های مصرف‌شده برق تولید می‌کنند. در ژنراتورها از یک موتور مخصوص استفاده شده که توانایی تولید انرژی مکانیکی با استفاده از گاز طبیعی را دارد. شما با استفاده از این دستگاه می‌توانید گاز طبیعی را به برق تبدیل کرده و از این برق برای مصارف آزاد استفاده کنید.

اگر قصد خرید اقساطی ژنراتور گازی را دارید. باید با انواع آن آشنا باشید. انواع این دستگاه‌ها عبارتند از:

همچنین بخوانید: خرید اقساطی ویدیو پروژکتور 1403 / خرید قسطی ویدیو پروژکتور

معرفی انواع ژنراتور گازی

  • ژنراتور گازی توان بالا

این دستگاه‌ها با توان بالای 60 کاوا و فشار 2 پوند بر اینچ تولید می‌شوند و عمده کاربرد آنها در مراکز صنعتی است. این ژنراتور‌ها استحکام بالایی دارند و به‌دلیل تولید با فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه کمتر خراب می‌شوند.

  • ژنراتور گازی توان پایین

ژنرراتور‌های گازی توان پایین با توان کمتر از 60 کاوا و فشار 1.4 پوند بر اینچ کار می‌کنند و بیشتر برای مجتمع‌های مسکونی یا تجاری استفاده می‌شوند.

ژنراتور‌های گازی توان پایین در 2 دسته‌بندی مختلفی در بازار به فروش می‌رسند که عبارتند از:

شاسی ساده

در ژنراتورهایی با شاسی ساده هیچ نوع عایق صدایی نصب نشده است، برای همین در اغلب موارد صدایی بیشتر از 85 دسی‌بل تولید می‌کنند که شاید برای محیط‌های مسکونی کمی آزاردهنده باشد. این دستگاه‌ها به‌دلیل تولید صدای بالا بیشتر برای محیط‌های بسته مناسب هستند. شما می‌توانید این دستگاه‌ها را در اتاق‌هایی جدا از اتاق‌های خانه قرار دهید تا مزاحمتی برای ساکنین به‌وجود نیاورند.

شاسی با کانوپی کم صدا

دستگاه‌هایی که در آنها از شاسی‌هایی با کانوپی کم صدا استفاده شده است، معمولاً صدای کمتر از 85 دسی‌بل تولید می‌کنند. همین ویژگی باعث می‌شود تا شما امکان استفاده از آنها را در محیط‌های عمومی هم داشته باشید. شاسی‌هایی با کانوپی کم صدا معمولاً از لحاظ ظاهری نیز نسبت به سایر دستگاه‌ها بهتر هستند.

معرفی اجزاء ژنراتور‌های گازی

آیا اجزاء استفاده‌شده در ژنراتور‌های گازی را می‌شناسید؟ هر کدام از این اجزاء کاربرد‌های مختلفی دارند. انواع اجزاء ژنراتور گازی عبارتند از:

  1. موتور

موتور به‌عنوان یکی از مهمترین قطعات استفاده‌شده در ژنراتور‌های گازی شناخته می‌شود. وظیفه اصلی موتور در دستگاه‌های ژنراتور تبدیل‌کردن گاز‌های PNG یا LPG به انرژی مکانیکی است. طی فرآیندی در دستگاه‌های ژنراتور گاز به سیلندر‌ها وارد می‌شود و عمل احتراق صورت می‌گیرد، برای همین دستگاه انرژی مکانیکی تولید می‌کند.

همینطور بخوانید: خرید اقساطی لوازم یدکی خودرو / خرید قسطی انواع قطعات خودرو

  1. سیستم سوخت

یکی دیگر از قطعات مهم استفاده‌شده در ژنراتور‌های گازی سیستم سوخت است که وظیفه انتقال سوخت از مخزن یا خط سوخت را به موتور بر عهده دارد. این سیستم خود از بخش‌های مختلفی تشکیل می‌شود که عبارت هستند از لوله‌ها، فیلتر‌ها و شیر‌های کنترلی.

  1. سیستم خنک‌کننده

موتور‌ها در طی فرآیند تبدیل گاز به انرژی مکانیکی داغ می‌شوند، بنابراین نیاز به یک سیستم خنک‌کننده دارند. به همین دلیل تولیدکننده‌ها در دستگاه‌ها از سیستم‌های خنک‌کننده استفاده می‌کنند. این سیستم‌ها با ایجاد دمای مطلوب جلوی آسیب‌دیدگی موتور یا دیگر قطعات استفاده‌شده در دستگاه را می‌گیرند.

سیستم‌های خنک‌کننده شامل رادیاتور و فن می‌شوند؛ این سیستم‌ها با کشیدن هوای خنک از رادیاتور میزان حرارت موتور را کاهش می‌دهند.

  1. سیستم اگزوز

گاز‌های حاصل از احتراق سوخت باید به خارج از ژنراتور منتقل شوند، برای همین تولیدکننده‌ها از سیستم اگزوز استفاده می‌کنند. با کمک این سیستم می‌توانید اگزوز را به‌شکل مؤثر و ایمن دفع کنید و میزان نویز را به حداقل برسانید.

  1. آلترناتور یا دینام

وظیفه آلترناتور یا دینام تبدیل انرژی مکانیکی به برق است. در واقع مهمترین وظیفه را بعد از موتور، دینام بر عهده دارد؛ چون در صورت نبود این قطعه دستگاه توانایی انجام وظیفه اصلی‌اش را ندارد.

با شروع چرخش سیم‌پیچ‌های چرخشی، موتور به کمک شفت ثابت می‌ماند. طی این فرآند ابتدا انرژی الکترومغناطیسی و سپس برق تولید می‌شود.

بعد از اینکه برق به‌واسطه دینام تولید شد، به بخش خروجی دستگاه فرستاده می‌شود. حالا شما می‌توانید در هنگام قطعی یا در صورت نیاز از دستگاه برای تأمین برق موردنیاز استفاده کنید.

  1. تابلوبرق

در ژنراتور‌های گازی از 2 نوع تابلو برق دستی و اتوماتیک استفاده می‌شود. شما می‌توانید تابلو‌های دستی را به‌شکل دستی تنظیم کنید. در نقطه مقابل ژنراتور‌های اتوماتیک به‌شکل خودکار عمل می‌کنند و این یعنی در مواقع اضطراری به‌صورت خودکار خاموش یا روشن می‌شوند.

در تابلو برق‌ها تمامی لوازم برقی ژنراتور‌ها از جمله این موارد تعبیه ‌شده‌اند:

  • کنترل پنل: وظیفه فرمان دستگاه ژنراتور سوخت بر عهده کنترل پنل است. در این بخش از دستگاه می‌توانید تمامی اطلاعات مربوط به خرابی یا موارد دیگر را ببینید. با استفاده از کنترل پنل امکان قراردادن کلید‌های دستگاه در حالت روشن یا خاموش هم وجود دارد. در موقع به‌واسطه کنترل پنل می‌توانیم تنظیمات مختلف دستگاه را ببینیم و در صورت نیاز آنها را تغییر دهیم.
  • شارژر باتری: شارژر‌ها همانطور که از نام آنها پیداست، وظیفه شارژکردن باتری ژنراتور را بر عهده دارند. این مدار با استفاده از ولتاژ و جریان دستگاه عملیات شارژ‌کردن دستگاه را انجام می‌دهد. تا زمانی که دستگاه روشن باشد، عملیات شارژ مجدد آن هم ادامه دارد. در واقع این کار برای این انجام می‌شود تا برای روشن‌کردن دستگاه در دفعات بعد شارژ کافی وجود داشته باشد. باتری‌ها در 2 نوع 12 ولت و 24 ولت روی دستگاه‌های ژنراتور نصب می‌شوند.
  1. کلید اضطراری

زمانی که امکان خاموش‌کردن موتور به‌روش عادی را ندارید، امکان استفاده از کلید اضطراری را دارید. در واقع با فشردن این کلید دستگاه خاموش می‌شود.

میزان مصرف سوخت در دستگاه‌های ژنراتور گازی چقدر است؟

عمده استفاده ژنراتور‌های گازی در محیط‌های شهری است، برای همین از گاز شهری به‌عنوان سوخت مورد نیاز آنها استفاده می‌شود. سوخت استفاده‌شده در این دستگاه‌ها امکان اندازه‌گیری به‌صورت ثابت را ندارد، چون میزان سوخت مصرفی آنها به چند عمال مختلف بستگی دارد که عبارتند از:

همچنین بخوانید: خرید اقساطی کولرگازی بدون ضامن و پیش پرداخت در لندو

میزان مصرف سوخت در دستگاه‌های ژنراتور گازی چقدر است؟

  • توان
  • میزان بار تحمیل‌شده بر دستگاه
  • راندمان مصرف سوخت

اگر بخواهیم به‌طور کلی عددی را به‌عنوان میزان مصرف سوخت دستگاه‌های ژنراتور گازی بگوییم، میزان سوخت این دستگاه‌ها 10 متر مکعب بر ساعت به ازای هر 30 کاوا است.

همینطور بخوانید: خرید قسطی اسپرسوساز/ انواع دستگاه‌های قهوه ساز را قسطی بخرید

مزیت‌های ژنراتور‌های گازی چیست؟

از جمله مهمترین مزیت‌های ژنراتور‌های گازی عبارتند از:

  • سوخت‌گیری این دستگاه‌ها بسیار راحت است؛ چون گاز در اغلب مناطق کشور وجود دارد.
  • این ژنراتور‌ها نسبت به دستگاه‌های دیزلی گزینه مقرون‌به‌صرفه‌تری هستند.
  • این دستگاه‌ها علاوه بر طراحی جمع‌و‌جرو، سبک و قابل‌حمل هستند؛ برای همین امکان استفاده از آنها را تقریباً در اغلب مواقع دارید.
  • زمان راه‌اندازی این نوع ژنراتور‌ها نسبت به ژنراتور‌های دیزلی سریعتر است.

عیب‌های ژنراتور گازی چیست؟

برخی از عیب‌های ژنراتور‌های گازی را هم نباید از قلم انداخت که شامل این موارد می‌شوند:

  • ماندگاری گاز در برابر سوخت دیزل کمتر است، برای همین در طولانی مدت شاید دچار خرابی شود.
  • راندمان سوخت ژنراتور‌های گازی نسبت به دیزلی کمتر است.
  • این دستگاه‌ها شاید به‌طور مداوم نیاز به تعمیر و نگهداری داشته باشند؛ به همین دلیل طول عمر آنها نسبت به دستگاه‌های دیزلی کمتر است.

مهمترین تفاوت‌های ژنراتور‌های گازی و دیزلی چیست؟

در این جدول مهمترین تفاوت‌های ژنراتورهای گازی با دیزلی را بررسی می‌کنیم:

تفاوت توضیحات
نوع سوخت نوع سوخ باعث بروز تفاوت اصلی بین دستگاه‌های گازی و دیزلی می‌شود. در واقع ژنراتور‌های گازی از گاز و زنراتور‌های دیزلی از سوخت دیزل استفاده می‌کنند.
میزان بهره‌وری سوخت ژنراتور‌های دیزلی بهره‌وری سوخت بیشتری نسبت به دستگاه‌های گازی دارند. سوخت دیزلی با چگالی انرژی بالاتر می‌تواند به ازای هر واحد سوخت، توان بیشتری تولید کند.
ملاحظات هزینه‌ها هزینه‌های تأمین سوخت گاز نسبت به تأمین سوخت دیزل پایین‌تر است؛ بنابراین می‌توان از آن برای استفاده از دستگاه به‌صورت گاه به گاه استفاده کرد. اگر به‌صورت مدام نیاز به استفاده از این ژنراتور‌ها دارید، باید بگوییم که مصرف سوخت کمتر ژنراتور‌های دیزلی می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌های تأمین سوخت موردنیاز شود.
میزان نیاز به تعمیر و نگهداری نیاز ژنراتور‌های گازی به تعمیرات و نگهداری را نمی‌توان نادیده گرفت؛ میزان نیاز دستگاه‌های دیزلی به تعمیرات و نگهداری کمتر از ژنراتور‌های گازی است.
اثرات زیست‌محیطی ژنراتور‌های گازی آلایندگی‌های کمتری نسبت به مدل‌های دیزلی تولید می‌کنند؛ البته فناوری‌های ساخت دستگاه‌های دیزلی روز‌به‌روز در حال پیشرفت است، برای همین می‌توان انتظار کاهش قابل‌توجه تولید گاز‌های گلخانه‌ای را از آنها داشت.

قیمت ژنراتور گازی چقدر است؟

قیمت ژنراتور گازی بر اساس فاکتور‌های مختلفی تعیین می‌شود که از جمله آنها می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • موتور
  • ژنراتور (آلترناتور)
  • کوپلینگ
  • قطعات تابلو برق
  • صدادار، کم‌صدا یا بی‌صدا
  • اگزوز
  • رادیاتور
  • فن
  • کنترل برد
  • اتوماتیک استارت
  • کشور محل ساخت

در زمان خرید این دستگاه‌ها توصیه می‌کنیم که حتماً تمام این فاکتور‌ها را در نظر بگیرید و خرید خود را از مراکز معتبر و بدون واسطه انجام دهید. مراکزی که به‌صورت واسطه‌ای کار می‌کنند، معمولاً مبلغی را به‌عنوان سود واسطه در نظر می‌گیرند.

نحوه خرید اقساطی ژنراتور گازی از لندو

حالا که درباره ویژگی‌های ژنراتور‌های گازی می‌دانید، شاید نسبت به خرید اقساطی آن تصمیم خود را گرفته باشید. شما می‌توانید برای خرید اقساطی ژنراتور گازی از طریق پلتفرم لندو اقدام کنید. لندو سامانه‌ای برای خرید قسطی ابزار و تجهیزات مختلف بدون پیش پرداخت و ضامن است. این پلتفرم با بررسی رتبه اعتباری و امضای الکترونیکی، اعتباری را برای افراد در نظر می‌گیرد که از طریق آن می‌توانند از فروشنده‌های طرف قرارداد خرید کنند.

خوشبختانه پلتفرم لندو با فروشنده‌های حرفه‌ای ژنراتور گازی قراردادی تنظیم کرده است؛ بنابراین شما می‌توانید از طریق این پلتفرم بدون دردسر اقدام به خرید دستگاه کنید.

شما امکان خرید محصولات دیگری علاوه‌بر ژنراتور‌های گازی مثل لوازم خانگی، لوازم شخصی یا … را هم از طریق پلتفرم لندو دارید.

خرید اقساطی ژنراتور گازی، تأمین برق موردنیاز برای همیشه

با خرید اقساطی ژنراتور گازی مطمئن هستید که برق موردنیاز شما برای همیشه تأمین می‌شود. این دستگاه‌ها با استفاده از گاز شهری می‌توانند انرژی الکتریکی موردنیاز لوازم برقی شما را در زمان‌های قطعی شبکه برق سراسری تأمین کنند. ژنراتور‌های گازی انواع مختلفی دارند و با ویژگی‌های متنوعی به فروش می‌رسند؛ بنابرای قبل از خرید اقساطی باید درباره آنها و ویژگی‌های هر یک اطلاعات کافی به دست آورید.

ad here
توسط مبینا شمسی خانی 86 نوشته

برچسب ها:
0

نظر یا سوال خود را ثبت کنید